Kategorier
Crowdfunding Kickstarter Rollspel

Kickstarter Juni

Trudvang Adventures

Riotminds ger ut sin Trudvang värld på engelska till D&D 5E. Roligt att Svenska tillverkare tar för sig internationellt! Sista datumet att backa är 10 juni.

Ekphrastic Beasts

En monsterbok till D&D 5E vars monster är hämtade ifrån 4 weird illustratörers skummaste bilder. Blir iallafall inte de gamla vanliga drakar, jättar mm som brukar vara i en monsterbok. Troligen något man ska akta att läsa innan man lägger sig och sova. Sista chansen 28 maj.

Roll & Play: The Game Master’s Tabletop Toolkit

En 94-sidig hjälpbok för spelledare. Verkar bestå utav mängder av tabeller där man kan slå fram detaljer. Kan nog vara bra att ha för de tillfällen då ens hjärna är lite rostig. Öppen till 18 juni.

Destiny’s Role 2: Venom of Vortan

Ett soloäventyr på 430 sektioner. Är del 3 i en serie (bäst att nämna för de underliga människor som inte med glädje hoppar in mitt i en serie!). Soloäventyr känns som riktig nostalgi. Man kan backa till 30 juni.

NEUROCITY

En dystopisk sci-fi värld där människorna lever i en gigantisk underjordisk stad kontrollerad av en AI. Väljer spelarna att lyda eller göra uppror. Man har till 4 juli att backa.

Lost in the Fantasy World

Ett familjevänligt rollspel. Kan supportas fram till 12 juni.

Escape from Skullcano Island

Ett 100-sidigt högnivåäventyr till D&D 5E. Verkar roligt. Pågår till 2 juni.

Book: How to Create Your First Board Game

En bok om att göra brädspel! Senast 1 juni.

Ancestry Awakened: New and Reworked Ancestries

En bok med 40 nya raser för spelarna att spela för D&D 5E. Verkar vara lite tankearbete bakom boken. Pågår fram till 4 juni.

The Mineralogy Manual

En 400 sidig modul till D&D 5E som fokuserar på underjorden och olika mineraler. Verkar lite nischad. Men för den som är intresserad så pågår det hela till 14 juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *