Välkommen till drakskatten! En hemsida om rollspel, filmer, böcker och dataspel. Och en massa annat.

Vi är flera skribenter som hjälps åt med att skriva på den här hemsidan. Det som förenar oss är vårt brinnande intresset för fantastik, kreativitet och historieberättande.

Vill du stödja oss?

Vi är med i ett affilliatenätverk och har lite reklam på hemsidan. Om du gillar vad vi skriver och vill köpa någon av prylarna från annonserna, klicka gärna på dem. Vårt mål är att kunna betala för webhotellet. Vi försöker välja ut bra grejer som vi själva skulle vilja köpa, och helst sådant som är relevant för vad vi skriver om.

Håkan Wester

Science fiction och fantasy har intresserat mig sedan mitten av 1980-talet. Som tioåring började jag spela AD&D och lite senare Äventyrsspels olika rollspel. Främst Drakar och Demoner och Mutant. Från rollspelen upptäckte jag litteraturen och senare brädspel och kortspel. Och sedan dess har jag varit fast.

Rimmer

Alltid gillat det fantastiska. Fantasyförfattare som Terry Pratchett, Louise Cooper, Robert Jordan, Joe Abercrombie och Jim Butcher. Science Fiction-författare som Allister Reynolds, Andy Weir och Harry Turtledove. Skräck-författare som Lovecraft, Mira Grant och Charles Stross. Dataspel som Master of Orions, Day of the Tentacle och Europa Universalis 4. Spelar ibland Magic The Gathering, men förlorar mer än jag vinner. Även intresserad av faktaämnen som historia, matematik, kemi och filosofi. Köper fler böcker än jag har tid att läsa.